Categorieƫn
Recente ontwikkelingen

Bijzondere man

Arnold Schoenmakers is zo’n bijzondere man, de vader van Conny. Als er wat voor of op het land moet gebeuren dan is Arnold erbij. Uit zijn eigen tuin bomen, planten halen voor het land, met Conny mee rijden naar de andere kant van Nederland om plantgoed te gaan halen. Rijden, spitten, graven, zagen. Het is voor Arnold geen probleem. Hij is er vaak als wij het weten, maar ook vaak als we het niet weten. Om een oogje in het zeil te houden, om te kijken of het plantgoed er nog goed bij staat. Jullie hebben kunnen lezen dat onze hekken een aantal weken geleden zijn geplaatst. Echter die stonden nog niet helemaal goed, mede doordat het nog een aantal keren heel erg hard had gewaaid. Maar goed, Arnold had het al een een paar keer gezien, ook samen met Conny was hij nog een keer gaan kijken. Terwijl wij actie hadden ondernomen naar wat de leveranciers die mogelijkerwijs nog voor ons zou kunnen betekenen, had Arnold eigenlijk het antwoord al.

Deze week was Conny op het land en aan de andere kant ziet ze haar vader staan, dus ze belt ff op en zegt: ‘hee ik ben er ook, aan de andere kant.’ Hij zegt: ‘ja, ik kwam even kijken.’ In het echt was hij al aan het graven bij de palen zodat hij beton kon storten waardoor de palen nu echt als een paal staan en het hek stevig staat. Op zich natuurlijk een prima verhaal maar wat maakt Arnold in onze ogen nu zo bijzonder:

Hij steunt Conny, en daarmee ons met het voedselbos.

Hij werkt keihard en vol energie niks is hem te moeilijk of te zwaar

Als je belt en je hebt hulp nodig dan komt hij meteen met het gene wat je hebt gevraagd en soms nog meer. Raad en daad.

En dit alles terwijl je 79 jaar bent!!

Arnold, je bent een bron van inspiratie en wij (Anniek en Vincent) zijn heel blij je te mogen kennen. Conny kent je natuurlijk al van haver tot gort en de appel valt in jullie geval ook niet ver van de boom šŸ™‚

2 reacties op “Bijzondere man”

Dag allen en vooral Arnold, knap dat je dit nog allemaal kunt doen. Ik ken je eigenlijk ook niet anders. Wij hopen jullie graag nog eens te ontmoeten!!!!!

Ik ken Arnold van wat jaren, we woonden in dezelfde plaats
Daar was bij het hele gezin altijd plaats voor gezelligheid, het voelde als een tweede thuis

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *