Categorie├źn
Recente ontwikkelingen

Sunshine

Sunshine is in deze niet de zon en in deze ook niet Conny ons zonnestraaltje maar onze allernieuwste aanwinst. Wij willen je graag voorstellen aan onze kleine tractor Sunshine.

Wij mogen in het voedselbos geen zware machines gebruiken, maar deze gelukkig wel. Ze gaat ons helpen met de paden goed begaanbaar te houden en planten en producten van A naar B te verplaatsen op ons land. Steeds komen wij een stukje verder in het realiseren van Beheerlyckheid en dat voelt enorm goed.

Overdag zal je Sunshine kunnen bewonderen maar ze overnacht (nog) niet op het land omdat wij nog wachten op toestemming om de opslagruimtes te gaan neerzetten. Maar tot die tijd heeft ze een fijne verblijfplaats.

Voor ons kan het af en toe niet snel genoeg gaan maar wat hebben wij zin in komend plantseizoen en het inspiratiebos te gaan realiseren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *