Categorieën
Recente ontwikkelingen

Onze eerste producten

Iedereen die ons kent wist al dat Conny de meest heerlijke siropen maakt. Vooralsnog deed ze dit vanuit Zeeroop. Sinds we de Beheerlyckheid hebben is Zeeroop daar onderdeel van. Hierdoor hebben we een jumpstart kunnen maken met de producten die we kunnen leveren die van ons voedselbos komen. Zo hebben we naast heerlijke siropen, lekkere geleien, Zeeuwse keukenkruiden, een zalige dandelion honey syrup en gedroogde thee.

Sinds Pasen zijn al deze producten te koop bij Dolce Capella in Oost-Kapelle en daar zijn we super trots op. Natuurlijk hopen we dat velen van jullie dit gaan kopen, proeven, ervan genieten én zodra het op is weer opnieuw kopen :). Want de opbrengst van deze producten komt weer ten goede van de verdere realisatie van ons voedselbos.

Wij zijn druk bezig hier op de site, om al onze producten ook voor een ieder die niet naar Oost-Kapelle kan komen, beschikbaar te maken. Hoe dit precies gaat werken dat ga je binnenkort hier zien.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *