Categorieën
Media

Binnenste Buiten

Gisteren kwamen ze filmen van Binnenste Buiten, een televisie programma dat wordt uitgezonden op NPO. Ze hadden Conny benaderd vanwege Zeeroop en nu wilden ze graag bij Beheerlyckheid komen filmen. Samen met Conny en een chefkok zou er gekookt gaan worden met de producten van ons land!

Gelukkig scheen het zonnetje en was het heerlijk weer om te filmen. Een intensief dagje maar zeer de moeite waard. Conny weet altijd van alles te vertellen over wat wij hebben staan en wat je er meer kan doen. Én als je dan een chefkok aan je zijde hebt die daarmee zalige dingen kan maken is dat natuurlijk extra leuk.

Het resultaat was een salade van verschillende soorten asperges op een bedje van artisjok en een bodem van artisjok. Het ziet er prachtig uit en was super lekker!

De uitzending zal waarschijnlijk komend voorjaar plaatsvinden. Dus daar moeten we nog even geduld voor hebben. Maar we houden jullie op de hoogte wanneer dat is, zodat we met z’n allen naar het eindresultaat kunnen kijken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *