Luchtfoto's en filmpje laten maken

Omdat het plantseizoen voorbij is en we alweer ruim een jaar onderweg zijn wilden we graag weer wat foto’s vanuit de lucht laten maken. Terwijl we daar met Tim over aan het sparren waren kwam het idee op om ook een promotiefilmpje te maken. Zeker omdat onze producten nu in de winkel liggen en de koper vaak nieuwsgierig is naar het verhaal erachter. Zo gezegd zo gedaan en vandaag was het zover. Filmtijd! 

De dag begon bij Conny in het lab waar ze liet zien hoe onze zalige Dandelion Honey Syrup maakt. Daarna door naar het land waar de luchtfoto’s met drone gemaakt gaan worden en het filmpje verder wordt afgemaakt. Vandaag is de enige dag deze week dat het een beetje bewolkt is maar gelukkig liet de zon zich later op de dag zien waardoor er mooie foto’s vanuit de lucht gemaakt konden worden. 

Daarnaast had Vincent vandaag de uitdaging om het één en ander te vertellen voor de camera, voor het promotiefilmpje. Best spannend zo kijkend in de camera terwijl de zon je ogen tot spleetjes dwingt en je, je verhaal ook nog enthousiast wilt overbrengen. Echter hadden zowel Tim als Vincent een engelengeduld om het perfect op beeld te krijgen. Ondertussen werden onze producten mooi op beeld gezet en heeft de jongere generatie er ook nog een leuk speelse inbreng aangegeven. 

Al met al een super leuke dag en het resultaat zien we binnenkort. Weer een mooi avontuur erbij in de realisatie van ons voedselbos.