Hi student,

Wat leuk dat je misschien bij ons wilt komen stage lopen.

Wij bieden stages aan op elk niveau MBO. In Zeeland werken wij dus samen met SCALDA maar als jij van een andere MBO komt is dat ook geen probleem. Zolang je maar een opleiding volgt die bij ons bedrijf aansluit. En als je daar over twijfelt kan je dus altijd bellen of appen.

Wij bieden ook stages aan op HBO niveau. Als je daar interesse in hebt stuur dan je gegevens via het contactformulier.

Ons voedselbos ligt in Den Osse. Dat ligt bij Brouwershaven op Schouwen-Duiveland. Anniek woont in Oost-Souburg en Vincent in Rotterdam. Vincent is ook altijd op maandag en dinsdag in Oost-Souburg.
Het openbaar vervoer is niet heel goed in Zeeland dus als je bij ons komt stagelopen kan je, als je geen eigen vervoer hebt, met ons meerijden. Dat leek ons wel handig om al te weten. 🙂

Wij willen je graag de mogelijkheid bieden om bij ons stage te lopen om twee redenen. De eerste omdat we het sowieso leuk vinden om met jongeren te werken en de tweede willen we je graag laten kennis maken met deze nieuwe vorm van landbouw. Het is een stage waarbij je zowel buiten als binnen werkt en waarbij geen dag hetzelfde zal zijn. Wel maken we natuurlijk duidelijke afspraken wat je kan gaan doen en hoe we dat gaan aanpakken.


We zouden het super gaaf vinden als jij een student bent die het leuk vindt om dingen een beetje anders te doen dan ‘normaal’ en dat je natuurlijk wat om de natuur, voeding en/of klimaat geeft. Je bent niet bang om vieze handen te krijgen en je smelt ook niet van een beetje regen zo nu en dan.
Wij zijn betrokken en enthousiaste begeleiders die met de nodige humor elke dag tot een feestje proberen te maken. Daarbij is er wel structuur en zijn er afspraken hoe we met elkaar om gaan en wat we van elkaar verwachten. Maar wel altijd in samenspraak met jou!


Als je vragen hebt of nog iets meer wilt weten bel even, en als je dat te spannend vindt, mag je ook appen. Dan kunnen we je vraag beantwoorden.
Wij kijken er naar uit je te ontmoeten!