Nieuwe hekken

Op een mooie zonnige koningsdag kwamen twee enthousiaste mannen van Ecowoods bij ons twee mooie houten landhekken plaatsen. Drie uur hadden zij er voor in de auto gezeten om vanuit het oosten van het land aan het werk te gaan bij ons. 

Wij hebben 5 dammen op ons land wat voor wat logistieke verwarring kan gaan zorgen in de toekomst. Vandaar dat we de dammen wilden markeren. Bij de dammen aan de Hoge Boomsweg hebben we nu twee prachtige houten hekken laten plaatsen. De ene is straks de ingang van het Inspriratiebos en de andere is het hek waarbij je in de toekomst een mooie laan voor je ziet die door het grote voedselbos zal lopen. Het is een weer een stukje tastbaar goed wat we hebben gerealiseerd met ons voedselbos. En terwijl de mannen met veel plezier en enthousiasme in de Zeeuwse klei palen aan het plaatsen waren genoten wij op het land door langs de geplante windhagen te lopen en te genieten van alles wat groeit en bloeit. In juni worden er ook nog op de andere dammen hekken geplaatst die een andere functie zullen hebben en met plantgoed bekleed zullen zijn. 

Wat ook erg leuk was is dat we in de ochtend ook een interview met de Wereldregio hebben gehad, maar daar lezen jullie binnenkort meer over.