Treevember

Wij doen deze maand mee met de crowdfunding actie van de Pollinators. Dit houdt in dat we donaties kunnen ontvangen voor ons voedselbos en dat we een leuk event hebben geregeld op 19 november as.

Treevember staat heel de maand november in het teken van voedselbossen. Je kon je hier als voedselbos voor aanmelden. Dat hebben we dan ook gedaan. Het is een actie volledig opgezet door de Pollinators. We zijn echt dankbaar dat we hier aan mee kunnen doen want vandaag (9-11) hebben we de eerste €1000 bereikt en zijn we op een derde van ons streefbedrag. We hopen deze voor het einde van de maand te kunnen behalen. Elke euro wordt uitgegeven aan plantgoed die we nog dit seizoen gaan aanplanten in ons bos.

Je kan doneren maar je kan ook meehelpen op een plantdag. Voor deze actie hebben we daar zaterdag 19 november uitgekozen. Van 10 uur tot 13.30 uur gaan we ongeveer 500 bomen en struiken aanplanten. Iedereen die mee wilt helpen is welkom, wel even van te voren aanmelden want wij zorgen ook voor de innerlijke mens door een lekker soepje met brood aan te bieden.

Het is echt gaaf om te zien dat mensen deze actie omarmen en dus een geldbedrag doneren en/of een handje mee helpen op de 19e.