De actie waar wij aan hebben meegedaan van de Pollinators is klaar. Heel de maand november konden mensen geld doneren en/of een handje helpen met het planten van bomen en struiken. 

Wij zijn ontzettend blij met het bedrag dat we hebben mogen ontvangen en de helpende handen op onze plantdag van 19 november jl. Het was lekker nat maar dat mocht de pret niet drukken. Met z’n zessen hebben we zo’n 300 bomen en struiken in de grond gezet dus dat was heel fijn. Daarnaast hebben we in onze net neergezette opslag even droog en uit de wind kunnen genieten van een kop soep en brood met kruidenboter.

De €1861 die wij door jullie donaties hebben mogen ontvangen gaan we gebruiken voor onder andere bosplantsoen. Deze planten we dit seizoen als wijkers die rondom o.a. de walnotenbomen komen te staan als bescherming. Daarnaast gaan we het geld gebruiken voor de aankoop van olijfwilgen, japanse peer, kaki, duindoorn en nog veel meer gave bomen en struiken waar we in de toekomst heerlijk  voedsel van gaan krijgen.

In de nabije toekomst kan je ook via onze site doneren. Dit geld gaan we dan gebruiken voor de aankoop, aanplant en onderhoud van en voor het voedselbos. Onder het kopje Donateur worden! kan je dit doen als je daar interesse in hebt.

Wil je graag een handje mee helpen dan kan je onder het kopje agenda zien wanneer we plantdagen hebben. wil je, je aanmelden dan kan dat daar. We zien je graag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *